Vælg en side

Så mange ser video på nettet

Videomarkedsføring i tal 

Der kan ikke være nogen tvivl om, at video har overhalet stort set alle former for kommunikation i dag. Afhængigt af hvilken kilde man benytter, er de fleste enige om, at omkring 80% af internettrafikken i dag består af video. 

Sammenligner vi video og tekst som kommunikationsform, er der stort set ingen konkurrence. Flere undersøgelser viser at vi mennesker husker op til 95% af en besked, når vi ser den i en video. Omvendt husker mange så lidt som 10%, når de læser den.

Video devices

De fleste mennesker er helt holdt op med at læse manualer (hvornår har du sidst læst en?). I stedet suser vi hurtigt på nettet, og finder en how-to video, som viser hvordan noget skal gøres.

Video har overtaget brug af tekst og billeder på sociale medier. Sagt på en anden måde, hvis du stadigvæk opretter opslag uden at bruge video- eller endnu værre, hvis din strategi blot går ud på at dele andres opslag, så misser du helt sikkert ud. Både de sociale medier og dine potentielle kunder både forventer, og belønner, nemlig godt regelmæssigt videoindhold.

Men video er ikke kun til brug på din virksomheds sociale medie konto eller til hvordan-gør-man-det-film på YouTube. Video er stadigvæk fantastisk til at skabe opmærksomhed til events, i butiksvinduer eller til sportsevents. Kort sagt, video er vigtigt på alle dine platforme, og derfor bør det være en essentiel del af din kommunikationsstrategi.

Det bedste af det hele er, at overbevisende og tillidsvækkende videoproduktion hverken behøver at være dyrt eller besværligt. De færreste virksomheder har råd til in-house videoproduktion, eller at hver enkelt video skal produceres af eksterne bureauer. I dag er en god smartphone og en konkret besked nok til at skabe opmærksomhed.

Så mange ser video på nettet

Har du brug for at overbevise chefen eller dine kollegaer om vigtigheden af at bruge mere video i jeres markedsføring eller kommunikation. Så læs med her:

 • Kom så i gang. 64% af forbrugerne foretager et køb efter at have set brandede videoer på sociale medier (læs mere hos Tubular Insights)
 • Video på sociale medier genererer 12 gange så mange delinger, som tekst og billeder tilsammen (læs mere hos Small Business Trends)
 • Mere end 500 millioner mennesker ser video direkte på Facebook hver eneste dag (læs mere hos Forbes)
 • En tredjedel af vores tid online bruges på at se video
 • Over halvdelen af ​​videoindholdet vi ser, ser vi på smartenheder (iPhone, iPad, tablet osv.)
 • Mere end 90% af folk der ser video på mobile enheder, deler videoer med andre. De skal da dele dit indhold også (læs mere hos Virtuets)
 • Blogindlæg, der indeholder video, tiltrækker tre gange flere indgående links, sammenlignet med blogindlæg uden video (læs mere hos SEOmoz)
 • Mere end 2 milliarder brugere logger hver måned ind på deres YouTube konto (læs mere hos YouTube)
 • Native videoer på Facebook har 10 gange højere rækkevidde, sammenlignet med YouTube-links . Altså links til videoer, der ligger på YouTube (læs mere hos Socialbakers)
 • Video på landingssider kan øge konverteringerne med mere end 80% (læs mere hos Slideshare)
 • Har du video på din landingsside, er det op til 53% mere sandsynligt, at den vises på side 1 i søgeresultaterne (læs mere hos SEOmoz)

Kom i gang nu!

Se hvordan du laver professionelle marketingvideoer på kun 5 minutter

Mere inspiration fra Widjo