Vælg en side

Om os

Vores mission er at gøre professionelt videoindhold let og tilgængeligt for alle.

Widjo er en 100% dansk virksomhed. Sammenlagt har vi arbejdet med filmproduktion og animation i mere end 50 år, og produceret mange hundrede reklamefilm. Vi er oprindeligt etableret som Autospots, men har i 2021 skiftet navn til Widjo.

Hvem gider læse, når man kan se en hurtig video?
De fleste af os ved, at video er fremtiden. Alligevel kommer mangel på tid, kreative kompetencer eller for små budgetter alt for tit i vejen for at producere det videoindhold, som vil gøre forskellen. Det vil vi ændre.

Widjo er udviklet, så alle virksomheder kan slippe deres videoproduktion løs. Vi automatiserer hele produktionen, og gør det super hurtigt, nemt og billigt for dig, at masseproducere videoindhold, som altid ser godt ud, og følger virksomheds brand og grafiske retningslinjer.

Widjos historie

2012-2017

Jonas og Martin er kollegaer i en større AV-virksomhed, hvor de producerer reklame- og animationsfilm.

En af kunderne er en landsdækkende livsstilskæde, som har videoskærme med tilbud, i alle deres 250 forretninger. Skærmene skal opdateres med nye videoer hver uge, og Jonas, Martin og deres kolleger bruger flere timer på at opdatere billeder, tekster og priser i videoerne, og derefter sende dem tilbage til kunden. Kunden betaler 1.000 kr. i timen for arbejdet, men kommenterer altid, at det er dyrt.

Frøet til en ide er sået.  Martin og Jonas begynder at snakke om, hvor meget nemmere- og billigere, det ville være, hvis kunden selv kunne opdatere videoerne, på samme måde, som de opdaterer deres dokumenter og præsentationer.

2017

Jonas og Martin åbner deres eget produktionsselskab, hvor de producerer reklamefilm og animationsfilm. De begynder at arbejde en platform, der kan gøre det nemmere og billigere at skabe film for kunderne. I deres begrænsede fritid producerer de spillefilm.

2018

Udviklingen tager fart. Platformen, de har i støbeskeen, gør det muligt at skabe film og animationsvideoer ud fra billeder og budskaber, og baseres på videoskabeloner. De bruger tusinder af timer på udvikling og test.

2019

De viser platformen til kunder, som drømmer om at gøre mere brug af video, men som ikke har ressourcerne til at producere- eller outsource regelmæssig videoproduktion. Interessen er høj, og de begynder at tilbyde platformen,  kaldet Autospots, til kunderne.

2020

Martin og Jonas arbejder med en kunde, som har brug for animerede produktvideoer på mange forskellige sprog, hvor lokale versioner også skal tage højde for kulturelle forskelle. Sparringen bliver til et samarbejde omkring en bedre platform, hvor samarbejdspartnere kan få adgang til at lave deres egne versioner af kundens videoer.

2021

Autospots lukkes og erstattes af det nye og forbedrede: Widjo. Med Widjo kan virksomheder nu skabe professionelle- og on-brand videoer, på baggrund af det content de allerede har – uden at forøge budgettet til videoproduktion.